Over Trix

Hoi, ik ben Trix! De creatieve enthousiasteling achter Studio Trix. Ook wel: foto- en videograaf voor het vastleggen van dagelijks avontuur.

  Ik ben gek op gezelligheid, dit is terug te vinden in de gezellige drukte in mijn huis vol kaarsen, planten en katten maar ook deel ik deze gezelligheid graag met vrienden en familie. Ook houd ik van creatief bezig zijn en ga graag op avontuur in de buitenlucht; als het even kan met mijn oldtimer Mini Cooper of het water op met mijn supboard.

Fotograferen is mijn grootste passie. Naast mijn werk ben ik in mijn regelmatig te vinden in een mooi park of natuurgebied met mijn camera in de hand. Verder ben ik dol op reizen en kamperen. Het liefst wil ik de hele wereld binnen een paar jaar hebben gezien en (hoe kan het ook anders) hebben vastgelegd.

Zin in een kopje thee of koffie? Kom dan gezellig langs in mijn studio, dan kletsen we gezellig bij!

Het gezicht achter de camera

Waar ik vroeger ook heen ging, mijn camera ging met mij mee. Daarom besloot ik in 2015 om mijn simpele camera te verruilen voor een professionele spiegelreflexcamera. In eerste instantie niet met het doel om een fotografie carrière te starten, maar om herinneringen voor mijzelf op een mooie manier vast te leggen.  Om het beste resultaat neer te zetten, bleef ik oefenen en nieuwe dingen uitproberen. Mijn camera draaide overuren en ik begon mijzelf steeds verder te ontwikkelen als fotograaf.

Mijn passie voor fotografie

Mijn passie voor fotografie

Inmiddels ben ik óók weer gaan doen waar mijn bedrijf ooit mee begon: het delen en verkopen van reis- en natuurfoto's (en inmiddels ook foto's van mijn oldtimer Mini Cooper haha). 

Je vind dit account via @minionadventure


Fun Fact

Het vastleggen van pure en waardevolle momenten, dat is de missie die ik als fotograaf nastreef. 

Het meemaken van dit soort bijzondere momenten is iets heel moois, maar ook iets kwetsbaars.

Ik vind het daarom onwijs belangrijk om met de mensen waarmee ik werk een goede klik te hebben, iemand dus goed te kennen zodat er een comfortabel gevoel is bij het delen van deze bijzondere momenten met mij als fotograaf.

Mijn missie

Fun Fact

Na een jeugd waarin ik veelvuldig vroeg 'of ik nu mag filmen' en vanaf mijn 10e daarom maar een eigen compactcamera kreeg, ontdekte ik pas écht hoe leuk ik fotografie vond rond mijn 18e na de aanschaf van een heuze spiegelreflexcamera. Bijna al mijn vrije tijd besteedde ik aan fotografie; de katten als model, vele boswandelingen en op reis altijd aan het slepen met de camera.

Nadat ik steeds meer de vraag kreeg om mensen te fotograferen en dit met veel plezier deed, besloot ik mijzelf in te gaan schrijven als bedrijf in 2018!

De rest is geschiedenis... Een jaar later volbracht ik mijn eerste trouwseizoen en had ik een (verkorte) opleiding gevolgd. Studio Trix was geboren en langzamerhand ging ik naast de trouwbranche, ook met veel plezier veel voor ondernemers en bedrijven werken.

Na een aantal jaar alleen als fotograaf te werken, wakkerde een collega/vriendin mijn enthousiasme voor video aan. Ook toen liet ik er geen gras over groeien; ik volgde een cursus en binnen een aantal maanden kon ik met kennis toepassen om een fantastische trouwfilm af te leveren. 

Inmiddels is Studio Trix dus een veelzijdig bedrijf geworden, waar ik onwijs trots op ben!
Met mijn eigen (foto)studio, een photobooth en dus voor foto- en videografie.

The road to..

Trix volgens anderen

Creatief

Beroepsprofessional

Gezellig

Lekker zichzelf

Behulpzaam

Vrolijk

Enthousiast

Gedreven

Betrouwbaar

Enthousiast

Optimistisch

Doelgericht

Integer

Humoristisch

Passievol

Sociaal

Spontaniteit & liefde op een unieke manier vastleggen. De mooiste momenten vangen met mijn camera,  precies zoals jullie zijn. 

Dit alles om met een brede glimlach terug te kijken, herinneringen op te halen met dierbaren en dat plezier dat er op dat moment was nog even herbeleven.

Naast het vastleggen van die unieke beelden inspireer ik je graag om foto's écht te gebruiken, bijvoorbeeld als decoratie in huis. Ik help je graag bij het afdrukken van foto's, deel inspiratie via Social Media én heb hiervoor een speciaal concept ontwikkeld waar je hier meer over leest. 


Mijn missie

Volg mijn avonturen van dichtbij Op Instagram

@Studio__Trix