Er is keuze uit twee soorten huisjes. Een klein huisje op een plankje, waarop plek is voor vijf tot zeven polaroid foto’s. Of een groter huisje waarop je één tot twee polaroid(s) kunt uitlichten. De huisje worden helemaal op maat gemaakt voor jou. Je kiest dus zelf de kleur van de accessoires, zoals de luikjes en deuren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jullie namen of trouwdatum op het huisje te laten zetten

En hoe dat zit met de polaroids die niet op het huisje passen? Ook daar is aan gedacht. De polaroids krijg je aangeleverd in een mooie leren enveloppe, zodat je de overige polaroids veilig kunt bewaren. Zo kun je ook gemakkelijk de polaroids op het huisje met elkaar afwisselen.

Jouw eigen polaroid huisje

Een huisje vol polaroids

Bij het boeken van een van de polaroid fotografie pakketten, krijg je een handgemaakt huisje cadeau. Hierop kun jij jouw polaroid foto’s presenteren in huis. Dit unieke concept wordt uitgevoerd in samenwerking met Albert en Margot van Nap. Deze huisjes zijn gemaakt van oud hout en tot in de puntjes afgewerkt met ramen, luikjes en een schoorsteentje.

Polaroid foto’s staan er om bekend dat ze direct klaar zijn. Dat is bij Studio Trix natuurlijk niet anders. Extra leuk dus om polaroid fotografie op jullie bruiloft in te zetten, zodat de avondgasten op een originele manier kunnen zien hoe de rest van jullie dag is verlopen. Ook heb je bij het bijboeken van een polaroid pakket, de foto’s direct in handen na de shoot. Deze polaroid foto’s kun je meteen mee naar huis nemen!

Belangrijk om te weten, is dat ik de polaroids op mijn camera kan opslaan. Het is dus ook mogelijk om de polaroids op een later moment af te drukken, waardoor je tijdens de shoot of bruiloft niet hoeft te wachten tot de foto’s uit de camera rollen. Ook voorkom je zo dat de foto’s gedurende de dag verkreukt worden. Ik zal de polaroids later op een geschikt moment allemaal tegelijk voor jullie afdrukken en veiligstellen.

Wat polaroid fotografie zo leuk maakt

€67

❊ 10 polaroids
❊ Inclusief huisje van Nap naar keuze
❊ Dezelfde dag jullie foto's

Falling in love should be like polaroids

Dit pakket kan alleen geboekt worden als extra bij een shoot of bruiloft

€94

❊ 20 polaroids
❊ Inclusief huisje van Nap naar keuze
❊ Dezelfde dag jullie foto's

A polaroid reveals life at an specific moment

Dit pakket kan alleen geboekt worden als extra bij een shoot of bruiloft

Pakketten

Terug naar boven

Bedankt voor het invullen van het contactformulier! Je hoort zo snel mogelijk van mij.

Verzonden!

Volg mijn avonturen van dichtbij Op Instagram

@Studio__Trix