Een kleurrijke herfstshoot met een verliefd stel

Op een prachtige herfstdag ontmoette ik Laura en Matthijs. Een lief stel dat met hun camper een weekendje rondom Arnhem aan het toeren is en hier graag een tastbare herinnering aan wilden overhouden.

❊❊❊

Romantische herfst fotoshoot

Toen ik voor het eerst contact had met Laura en Matthijs, benadrukten zij gelijk dat ze hulp nodig hadden met het vinden van een geschikte locatie. Ze kwamen immers niet uit de buurt van Arnhem. Ik ga altijd op zoek naar bijzondere en niet standaard plekjes en ook deze keer vonden we er weer een! Tegenover het bekendere park Zypendaal vind je park Gulden Bodem: een klein parkje in Arnhem-Noord, waar de meest prachtige herfstkleuren te vinden waren. Dit zou de locatie van de shoot worden.

Zowel Laura als Matthijs brachten zelf ideeën mee voor de shoot, waar ik mooi op aan kon vullen. Super fijn dat we op dezelfde lijn lagen met onze ideeën: een romantische fotoshoot tussen de gevallen bladeren en de kleurrijke bomen.

❊❊❊

We hadden nog nooit een fotoshoot gedaan dus het was eerst wat onwennig, maar gelukkig had Trix allerlei ideeën over poses die we konden doen, maar ze stond ook open voor onze eigen ideeën. We waren heel blij met het resultaat en hoe snel we de foto’s al hadden. Het was vooral een gezellige fotoshoot en totaal niet ongemakkelijk (wat we wel een beetje hadden verwacht, haha). We vonden het echt een superleuke fotoshoot.

Laura & Matthijs

❊❊❊

Bekijk het resultaat zelf:

Romantische herfst fotoshoot

Meer blogs van KenT lezen? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *