Newborn-lifestyle shoot – waarom dit zo leuk is om te geven én te krijgen.

Kleine handjes, kleine teentjes, zachte donshaartjes…

Amper twee weken na haar geboorte ontmoet ik Sjors. Een lief klein meisje met rossige donshaartjes. De kersverse ouders van Sjors kende ik al. Inge en Lennard kwamen in april bij mij voor zwangerschapsshoot met speciaal tintje; tijdens deze shoot maakten zij het geslacht van hun toekomstige baby bekend en konden zij met deze foto’s hun familie verrassen. Benieuwd? Bekijk hier de blog.

❊ ❊ ❊ 

Bij de babyshower van Inge kreeg zij van haar familie en vrienden een cadeaubon voor een newborn-lifestyleshoot, een onwijs leuke verrassing. Tijdens een newborn-lifestyle shoot leg ik het kersverse gezinnetje vast in hun thuisomgeving, het liefst binnen 3 weken na de geboorte. Wat mij betreft hét moment om een prachtige herinnering vast te leggen.

Newborn lifestyleshoot Cadeau

Ik kan me goed voorstellen dat ouders in deze eerste paar weken niet bezig zijn met een fotoshoot. Als ouders ben je in deze week bezig om aan alles te wennen: jullie leven is opeens heel anders! Maar hoe waardevol is het dan, om juist deze periode vast te kunnen leggen. Waarin je als ouders wellicht nog wat onzekerheid ervaart en alles nog zo klein is – want die periode vergeet je al snel.

Inge en Lennard vertellen je graag zelf hoe zij de newborn-lifestyle shoot hebben ervaren:

Super cadeau om te geven bij een babyshower. Ik was erg blij met het cadeau omdat ons kindje vastgelegd werd in haar eigen omgeving, thuis. Wij hebben ervoor gekozen om haar heel vroeg te fotograferen omdat je dan nog echt het newborn effect heb. Trix is iemand waar je al snel op je gemak bij voelt, ze komt met leuke ideeën en kan de juiste momenten vastleggen. Het leuke bij Trix is dat het dagelijks ritme wordt vastgelegd en je je niet mooier hoeft voor te doen.

Inge & Lennard
Newborn lifestyleshoot Cadeau
Newborn lifestyleshoot Cadeau

Kaartje: Kaartje2go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *