Op een doodgewone woensdagavond wordt ik gebeld door Youri; hij heeft een fantastisch plan om zijn vriendin te huwelijk te vragen. Zij vieren namelijk over twee dagen hun jubileum en hadden al bedacht om samen naar dé plek te gaan waar ze elkaar ontmoet hebben. Een aanzoek op deze plek was dus als 1 + […]

Tulpenhoogseizoen: Één van mijn favoriete bloemenperiodes in het jaar. Van korte duur maar o-zo kleurrijk, waar ik persoonlijk direct vrolijk van wordt (op de over-mij pagina lees je dat ik gek ben op bloemen). Je kunt je voorstellen dat ik dus ook stond te popelen om deze shoot te mogen organiseren & uitvoeren. Dit dan […]

Hoe zwaar de lockdown ook was begin februari 2021, Jesper & Sofie trouwen gewoon in deze lockdown bij Tuin de Lage Oorsprong. En hoe! Binnen de mogelijkheden hebben zij een onwijs mooie dag kunnen hebben én ik mocht erbij zijn! De dag begint bij Droompark de Hooge Veluwe, waar Jesper, Sofie en hun familieleden zich […]

Op een zonnige winterdag heb ik afgesproken met Thomas & Marissa voor een loveshoot. Niet zomaar een shoot, want dit was wel iets dat op mijn bucketlist stond. Een (love)shoot met motor én voormalig vliegbasis Soesterberg. Te gek toch?! Bij aankomst bleek het er nog magischer uit te zien dan ik stiekem al had gehoopt… […]

Gelukkig geen hittegolf meer, maar een aangename 27 graden heerst er op 16 augustus 2020 in De Steeg. Een prachtige dag om te trouwen op Landgoed Rhederoord, en dat is precies wat Mathijs & Tamara ook gingen doen! ❊❊❊ Samen met hun kinderen komen zij, om de beurt, in de ochtend aan op het landgoed […]

Het inhuren van een fotograaf is een belangrijke investering voor jouw bedrijf. Jezelf online laten zien en een consistent uiterlijk is onwijs belangrijk, dat heb je vast al vaker gehoord. Maar wat als je niet ieder kwartaal budget hebt om een fotograaf in te huren? Maak je eigen content! ❊❊❊ Ik hoor je al denken… […]

Regelmatig hoor ik verhalen van toekomstige bruid & bruidegom dat ze het risico op een buitenbruiloft niet durven te nemen. Geheel logisch natuurlijk, want we leven hier in Nederland. Veel meer hoef ik daar geloof ik niet aan toe te lichten, haha. ❊❊❊ Maar wat als ik je nu vertel dat je het buitengevoel naar […]

Ashley & Clemence trouwden begin juni in het klein in Zevenaar, maar de grote droom van deze fanatieke sportievelingen was toch echt om een loveshoot in de sportschool te doen, ook in trouwkleding! Zoals je wellicht inmiddels weet (of kunt zien in mijn andere blogs) ben ik altijd in voor toffe & creatieve ideeën. Zo […]

Salome ontmoette ik voor het eerst in mijn laatste jaar van de middelbare school; een hele tijd geleden dus. Afgelopen zomer kwamen we weer opnieuw in contact via Instagram en wat bleek: we waren beide ondernemers geworden in de tussentijd! Salome maakt onder de naam SAEVDK de meest prachtige illustraties voor ondernemers, bruiloften en als […]

Perfecte plaatjes. In tijdschriften, op reclameborden maar ook steeds meer op social media komen perfecte foto’s voorbij. Vaak geven deze foto’s een vertekend beeld, want hoe perfect is deze foto nu eigenlijk, als het helemaal niet weergeeft wie de persoon eigenlijk is? ❊❊❊ Zoals je weet ben ik fotografe die spontaniteit onwijs hoog in het […]