Buiten trouwen, zelfs bij kou of regen.

Regelmatig hoor ik verhalen van toekomstige bruid & bruidegom dat ze het risico op een buitenbruiloft niet durven te nemen. Geheel logisch natuurlijk, want we leven hier in Nederland. Veel meer hoef ik daar geloof ik niet aan toe te lichten, haha.

❊❊❊

Maar wat als ik je nu vertel dat je het buitengevoel naar binnen kan halen, waardoor je zelfs buiten kan trouwen in de winter of wanneer het regent?! Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren is een fantastische locatie waar je alles onder één dak hebt; en dus zelfs het buitengevoel. De barn waar zij over beschikken is namelijk aan één kant open, met prachtig uitzicht over een vijver met veel groen. Door middel van verwarmers en wat gordijnen kun je hier dus zowel in de winter als in de zomer geweldig trouwen, en natuurlijk ook wanneer het regent!

Als het dan echt geweldig weer is, kun je alsnog lekker naar buiten; inclusief een schommel in de boom! Of je er nu zelf op gaat zitten tijdens de ceremonie, of een taarttafel van maakt… Kortom, Ik ben fan.

❊❊❊

Zoals de naam al suggereert… Naast dat alles onder één dak is voor de bruiloft zelf, kunnen jullie er ook feesten en overnachten. Desnoods met alle of meerdere gasten. Een fantastisch feest is dus zeker gegarandeerd, dat tot in de late uurtjes door kan gaan! De volgende dag kun je dus nog gezellig samen ontbijten 🙂

Vlak voor de welbekende corona lockdown mocht ik hier een geweldig stel vastleggen, de beelden van deze dag bekijk je hieronder. Samen met een super tof team zette we deze prachtige dag neer.

❊❊❊

Team:

Fotografie: KenT Fotografie

Locatie: Parkhotel Hugo de Vries

MUAH: Sarah’s Colors

Taart & Sweets: Cheffi’s Pastries

Bloemen & styling: Bloemenservice Nederland

Trouwringen: Rings of Love

Sieraden: DRKS

Jurk: Yalisa’s Bruidsmode

Pak: Dare Customsuits

Stationary: Tasja View

Goed om te weten: Voor de shoot gebruikten we de barn met een backdrop, later werd dit omgebouwd tot de ceremoniezaal en tot slot ook tot dinerzaal

Deze shoot is gepubliceerd bij ZankYou, klik hier om hem te bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *