Een trouwshoot in de sportschool; een gouden combi!

Ashley & Clemence trouwden begin juni in het klein in Zevenaar, maar de grote droom van deze fanatieke sportievelingen was toch echt om een loveshoot in de sportschool te doen, ook in trouwkleding!

Zoals je wellicht inmiddels weet (of kunt zien in mijn andere blogs) ben ik altijd in voor toffe & creatieve ideeën. Zo was ik ook direct super enthousiast over deze trouwshoot. Wat deze shoot extra bijzonder maakte, is dat de locatie van de shoot (gekozen door Ashley en Clemence), mijn eigen sportschool was. En nadat we in gesprek raakten bleek Ashley hier ook al een hele tijd te sporten; super toevallig dus! We volgen nu nog steeds regelmatig samen een groepsles.

Ashley is vanuit Amerika in Nederland komen wonen om haar grote liefde achterna te kunnen gaan, hoe lief!? Samen met hun hondje (die ook met Ashley vanuit Amerika is komen reizen!) gaan zij samen hun toekomst tegemoet in Nederland.

Samen sporten ze vaak thuis, waar ze een kamer hebben omgebouwd tot mini-gym. Zeker in de tijd dat de sportscholen dicht waren was dit voor hen ideaal en waren ze hier vaak te vinden. Ashley vult dit aan door groepslessen bij het sportlokaal te volgen, afwisselend crossgym en boksen. Het sportlokaal bied nog veel meer activiteiten en groepslessen aan, zowel binnen als buiten. Tijdens de shoot konden we dus allerlei sportactiviteiten meenemen, wat de shoot super afwisselend maakte.

We startte de shoot in sportkleding, van sit ups, pull ups en squats naar een goede boks workout… En natuurlijk de belangrijke drinkpauzes niet te vergeten. De trouwkleding mocht daarbij ook niet ontbreken. Zeg nou zelf… een shoulderpress of een deadlift in een prachtige jurk zie je niet vaak! Met een beetje hulp van haar man Clemence ging Ashley all in!

Bekijk hieronder zelf de foto collages van deze toffe shoot 🙂

Trouwshoot in de sportschool Arnhem
Trouwshoot in de sportschool Arnhem
Trouwshoot in de sportschool Arnhem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *