Op een vliegbasis met een motor én een verliefd stel

Op een zonnige winterdag heb ik afgesproken met Thomas & Marissa voor een loveshoot. Niet zomaar een shoot, want dit was wel iets dat op mijn bucketlist stond. Een (love)shoot met motor én voormalig vliegbasis Soesterberg. Te gek toch?!

Bij aankomst bleek het er nog magischer uit te zien dan ik stiekem al had gehoopt… Hoe dat licht over de landingsbaan schijnt, en al die ruimte; ik ben fan!

Ik hoop dat jij, na het zien van deze eerste collage foto’s ook net zo enthousiast wordt van het licht, de locatie en natuurlijk de rest van de foto’s mét stel op de motor. Je gelooft het misschien niet, maar deze shoot was op 21 februari 2021. Een heerlijk golden hour was de finishing touch voor deze shoot en dat is dus zeker mogelijk buiten de zomer om 🙂

Ik neem je dolgraag mee naar de rest van deze shoot! Bekijk de shoot hieronder.

Thomas is al jaren motorgek en heeft zelfs een eigen Instagram account voor zijn motoravonturen. Hij gaat regelmatig het circuit op voor een race en brengt zijn vrije tijd door met het sleutelen aan zijn verschillende motoren. Marissa krijgt hij echter nog niet zover, zij kijkt tot zover nog liever toe haha.

Voor ik het vergeet te zeggen.. Ook zonder motor kan je hier een shoot boeken! Dit is echt een te gekke locatie voor een gezinsshoot, loveshoot of wellicht wel voor jullie shoot op jullie bruiloft. Plan je shoot rondom de zonsopkomst of -ondergang voor een extra speciaal en magisch effect 🙂

En is de winter toch te koud voor een buitenshoot in jouw ogen en/of mocht ik je nog niet hebben kunnen overtuigen voor een shoot in de winter, bekijk dan zeker ook nog mijn cosy loveshoot blog. Want herinneringen kunnen ook gewoon in jullie woonkamer vastgelegd worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *