Jesper en Sofie trouwen bij Tuin de Lage Oorsprong

Hoe zwaar de lockdown ook was begin februari 2021, Jesper & Sofie trouwen gewoon in deze lockdown bij Tuin de Lage Oorsprong. En hoe! Binnen de mogelijkheden hebben zij een onwijs mooie dag kunnen hebben én ik mocht erbij zijn!

De dag begint bij Droompark de Hooge Veluwe, waar Jesper, Sofie en hun familieleden zich klaarmaken. Zij komen bijna allemaal uit de andere kant van het land, maar de wens van Sofie om in een kas te trouwen was groot genoeg om er een eindje voor te reizen. Een overnachting op het park was daarom erg fijn en gezellig met het kleine aantal gasten.

Als bruid en bruidegom klaar zijn voor hun grote dag, ontmoeten ze elkaar voor het eerst op het dakterras. Familie kijkt vanaf beneden toe hoe Sofie Jesper verrast. Na de first look vertrekken we met z’n allen naar Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek.

Samen met het bruidspaar kan ik me in de prachtige tuin uitleven tijdens de shoot, ondertussen wordt er hard gewerkt aan het stylen van de kas, worden de taarten geleverd en druppelen de overige gasten binnen.

Na het aansnijden van de taart komt iedereen samen in de kas voor een uitgebreide ceremonie, waar onwijs lieve woorden door familie en vrienden worden verteld en er uitgebreid stil wordt gestaan bij belangrijke life-events van het bruidspaar.

Dit stel bewijst tevens hoe tof een winterwedding kan zijn, en met behulp van de prachtige kas bij Tuin de Lage Oorsprong gaven zij elkaar in de natuur het ja-woord. Bekijk de foto’s van deze toffe bruiloft hieronder!

Jesper & Sofie trouwen in lockdown bij Tuin de Lage Oorsprong, met behulp van een fantastisch team:

Fotografie: KenT Fotografie

Locatie: Tuin de Lage Oosprong

Styling: Best Day Ever Events

Taarten: BijAnn Arnhem

Sieraden: Eva Schreuder

Klaarmaken & first look: Droompark Hooge Veluwe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *