Kleurrijk trouwen bij Hanneke’s Pluktuin in Flevoland

Tulpenhoogseizoen: Één van mijn favoriete bloemenperiodes in het jaar. Van korte duur maar o-zo kleurrijk, waar ik persoonlijk direct vrolijk van wordt (op de over-mij pagina lees je dat ik gek ben op bloemen). Je kunt je voorstellen dat ik dus ook stond te popelen om deze shoot te mogen organiseren & uitvoeren. Dit dan ook nog samen met twee andere toppers Melissa (Jippey) & Norah (fotografie) te mogen doen was helemaal een feestje!

Locatie

Bij Hanneke’s pluktuin vonden we een locatie die perfect aansloot op ons idee. Met een prachtige kas naast haar tulpenpluktuin onwijs geschikt! Het kan in april natuurlijk vrij zonnig en warm zijn, maar ook het tegenovergestelde.

Tulpen plukken

Terwijl het aanstaand bruidspaar helemaal klaargemaakt wordt voor de grote dag door haar & make-up artist Fernanda, maken wij samen de styling op orde met de gehuurde items van Vier het zo. Ondertussen arriveert Anneloes, die het stel straks tot man en vrouw gaat verklaren! Na de first look gaat het stel zelf op pad om het bruidsboeket te plukken in de pluktuin. Uiteraard geheel in tulpenstijl en met uitzicht op het polderlandschap met windmolens.

Trouwen tussen de bloemen

Adventure awaits! Na het officiele ja-woord vertrekt het bruidspaar voor de shoot & picknick. Met het prachtige, handgeschilderde, jasje van Aim Your Wedding zal bruid Nadia het niet koud krijgen.

Taart tussen de tulpen

Zoete lekkernijen van Jolicious staan klaar voor het bruidspaar. Ze bevinden zich inmiddels tussen de kleurrijke bloemenzee. Terwijl ze kunnen genieten van de bruidstaart en andere sweets, draait de platenspeler hun lievelingsplate. Ook kijken ze uit over alle tulpen & het polderlandschap. Uiteraard kunnen de ronddartelende kippen niet ontbreken op de foto’s. Aan het eind van de dag gaat het bruidspaar er lekker samen vandoor!

Team ‘kleurrijk trouwen bij Hanneke’s Pluktuin’

Fotografie & organisatie: Norah Fotografie & KenT Fotografie
Videograaf & organisatie: Jippey Media
Locatie: Hanneke’s pluktuin
MUAH: Fernanda Kipp
Styling items: Vier het zo
Stationary: Lab 1823
Taart: Jolicious
Jurk: Elements bridal
Pak: Dare Custom Suits
Trouwambtenaar: Trouwambtenaar Anneloes
Sieraden: My Jewelzz
Jasje: Aim your wedding
Ringen: Rings of love

Deze bruiloft is ook gepubliceerd bij Girls of Honour, daar kun je ook de video van Melissa bewonderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *