Surprise! Een aanzoek in samenwerking met de fotograaf

Op een doodgewone woensdagavond wordt ik gebeld door Youri; hij heeft een fantastisch plan om zijn vriendin te huwelijk te vragen. Zij vieren namelijk over twee dagen hun jubileum en hadden al bedacht om samen naar dé plek te gaan waar ze elkaar ontmoet hebben.

Een aanzoek op deze plek was dus als 1 + 1 en als kers op de taart wilde Youri natuurlijk dolgraag dat dit moment vastgelegd zou worden. Samen bedachten we een plan, waarbij ik, naast het fotograferen, ook inkoop en styling op me nemen zodat zij optimaal van het moment (en de zenuwen hihi) zouden kunnen genieten.

Zoals gepland stond ik een half uur van tevoren op locatie om de boel klaar te zetten. Sneak peak: kijk alvast even mee hoe romantisch… Een schattig strandje gelegen aan een klein meertje en omringd door bomen.

Met kaarsen maakte ik een groot hart op de grond, waarin een ik de picknickmand vol lekkers samen met een kleedje gezellig aankleedde met lampjes en kussens. Ook bij mij kwamen er wat zenuwen bij kijken, want ik had natuurlijk een onwijs belangrijke en eervolle taak en het moment kwam steeds dichterbij.

Op de live locatie die Youri mij gestuurd had kon ik zien dat ze hun auto geparkeerd hadden en onderweg waren, tijd voor mij om een verdekt plekje te vinden… Camera’s en drone in de aanslag, lets go 🙂

Hoe deze shoot verder afloopt, vertel ik je door de beelden. Spoiler alert: ze zij JA!

Na dit spannende moment was er natuurlijk nog ruimte om heerlijk te picknicken tijdens de zonsondergang & natuurlijk een loveshoot op deze bijzondere plek om de avond compleet te maken. Wat een mooie dag en wat een eer dat ik onderdeel mocht zijn van deze mooie dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *