Zomers trouwen op landgoed Rhederoord

Gelukkig geen hittegolf meer, maar een aangename 27 graden heerst er op 16 augustus 2020 in De Steeg. Een prachtige dag om te trouwen op Landgoed Rhederoord, en dat is precies wat Mathijs & Tamara ook gingen doen!

❊❊❊

Samen met hun kinderen komen zij, om de beurt, in de ochtend aan op het landgoed om zich klaar te maken. Ze hebben hun dierbaren om zich heen verzameld om daarbij te helpen. De kinderen zijn misschien nog wel zenuwachtiger dan hun papa & mama en staan te popelen om hun mooie kleren aan te trekken. Het is vandaag eindelijk zover, nadat deze bruiloft door het coronavirus vanuit april naar deze mooie datum is verhuisd. Het werd een fantastisch mooie dag waar ik jullie heel graag in meeneem!

Het trappenhuis van Rhederoord leent zich er voor om een prachtig first look moment te creëren, echt een sprookje: bruidegom wacht beneden terwijl de prachtige bruid langzaam van de trap komt onder toeziend oog van de familie. Voor de shoot hoeven we niet ver, want zoals de naam van de locatie al suggereert is het gelegen op een prachtig landgoed waar je uren kunt wandelen. En dat het aan de voet van de Posbank ligt, zegt al genoeg over de prachtige natuur die daar te vinden is.

Tijd voor de ceremonie; het moment van de dag waar het JA-woord plaats gaat vinden. Marien, van trouwen met Marien, verwoordt het verhaal van Mathijs en Tamara echt prachtig en ook spreken zij zelf mooie woorden naar elkaar uit. Zelfs voor ringen voor de kinderen is gezorgd, die natuurlijk onwijs trots zijn. Er wordt getekend voor het huwelijk en dan kan het feest beginnen! Na het aansnijden van de taart feesten de gasten heerlijk verder, ik kan terugkijken op een prachtige dag. Wat een eer dat ik hier als trouwfotograaf bij mocht zijn!

❊❊❊

Ben je benieuwd naar meer bruiloftverhalen? Ik sta te popelen om ze aan je te laten zien! Je vindt ze in mijn blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *