Edwin & Anne; trouwen bij Fletcher

Een toffe trouwlocatie, middenin het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en met hele gave leveranciers. Het is net echt….

❊❊❊

Jammer genoeg wordt hier vandaag geen officieel “JA-woord” aan elkaar gegeven, maar wordt er wel een gehele bruiloft nagebootst. Met het doel om allerlei ondernemers de kans te bieden om hun dienst of product te laten zien én hier mooie foto’s van te krijgen als portfolio materiaal. Aan mij de eer om alles op zijn mooist vast te leggen.

Sallandse Heuvelrug Trouwen

❊❊❊

Rond kwart voor tien stap ik mijn auto uit bij Fletcher hotel Sallandse Heuvelrug en ontmoet ik de andere ondernemers, die ook langzaam binnendruppelen. Een gezellige boel, blijkt al snel. Na het doorlopen van de planning gaan we aan de slag.

Super leuk, want iedereen werkt tegelijkertijd aan zijn eigen ding. Zo fotografeer ik het klaarmaken van de bruid en bruidegom in de bruidssuite, terwijl In Style Styling ervoor dat er een prachtige ceremonie opstelling wordt klaargezet.

Sallandse Heuvelrug Trouwen

Een onwijs waardevolle dag! Met heel toffe ondernemers samen mogen werken en leuke contacten opgedaan. Met zijn allen hebben we een hele toffe shoot neer mogen zetten waar we trots op kunnen zijn! Benieuwd geworden? Bekijk de foto’s hieronder!

Sallandse Heuvelrug Trouwen

Leveranciers:

Fotograaf: KenT Fotografie

Organisatie: Trouwen bij Fletcher

Locatie: Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug

Styling: In Style Styling

Jurk: Bruidscouture Isheline

Taart: Mooiste Taart 4 u

Bloemen: Bij Evelien

Sieraden: Carma Bruids- en galasieraden

Sallandse Heuvelrug Trouwen
Sallandse Heuvelrug Trouwen
Sallandse Heuvelrug Trouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *