De winter te koud? Niet met een Cozy Loveshoot!

De winter is niet zo jouw ding; alleen het woord bezorgd je al rillingen en aan sneeuw of temperaturen onder het vriespunt moet je al helemaal niet denken… Het hoeft geen reden meer te zijn om niet in de winter een fotoshoot met je geliefde te doen!

❊❊❊

Want wat als ik nou eens bij jullie thuis langskom, warme chocomel met slagroom meebreng en jullie heerlijk in jullie eigen sfeer en warmte vastleg? Lekker cozy, niet?

Zijn jullie gamers? Hebben jullie gezellige huisdieren of kijken jullie het liefst netflix? Het perfecte moment is daar en hoeft wat mij betreft niet gecreëerd te worden. Of een gezellige middag thuis met het gezin; alles is mogelijk!

Nadat jullie zelf de chocolademelk hebben klaargemaakt kruipen jullie samen onder een dekentje op de bank of op jullie gezellige plekje in huis. Ik trippel wat rond, maar zorg er met leuke opdrachtjes voor dat jullie alleen maar met elkaar bezig zijn.

❊❊❊

Sander en Maria gingen jullie al voor en schreven het volgende over de Cozy Loveshoot:

“Mijn vriend en ik hebben een shoot gedaan bij KenT Fotografie. Deze shoot konden we lekker thuis doen! Heerlijk in je eigen omgeving.

Wij beide hadden nog nooit eerder samen een shoot gedaan maar Trix zorgde er goed voor dat wij snel uit die ongemakkelijkheid kwamen. Ze had lekkere chocolademelk mee genomen, en kwam tussendoor met leuke kleine opdrachtjes. Die zorgde er echt voor dat wij niet met de camera bezig waren maar echt met elkaar.

Ontzettend leuk om lekker in je eigen dagelijkse omgeving te worden gefotografeerd! Wij zouden zeker nog een keer een shoot willen doen bij KenT Fotografie!

Trix had nog een super leuk idee! Ze gebruikte tussendoor haar poloroid camera. Ze heeft een aantal leuke spontane kiekjes van ons gemaakt. Na het maken van de foto’s konden we daarna gelijk kiezen welke we wilde en hoppa daar was de foto al. Super leuk om zoiets tastbaars te hebben.”

Ben je enthousiast geworden en wil je meer info over een Cozy Loveshoot? Stuur me dan gerust een bericht!

  1. […] Ik hoop dat jij, na het zien van deze eerste collage foto’s ook net zo enthousiast wordt van het licht, de locatie en natuurlijk de rest van de foto’s mét stel op de motor. Je gelooft het misschien niet, maar deze shoot was op 21 februari. Een heerlijk golden hour was de finishing touch voor deze shoot en dat is dus zeker mogelijk buiten de zomer om 🙂 Mocht ik je nog niet hebben kunnen overtuigen voor een shoot in de winter, bekijk dan zeker ook nog mijn cosy loveshoot blog! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *